Loading…

Sprawdzamy Auto Przed Zakupem

Mechaniki z dojazdem do Auta
Kontakt
Seat Altea- Recenzja [PL/ENG] ­čÜś­čöą

Seat Altea- Recenzja [PL/ENG] ­čÜś­čöą

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na

Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16

Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!

Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16

Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy

JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16

┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad

Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16

Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.

Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15

Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam

Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..

Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15

Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim

wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15

Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat

Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15

Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa



Witamy w materiale po┼Ťwi─Öconym autu Seat Altea ­čÜś. Zach─Öcamy do subskrybowania kana┼éu, oceny filmu oraz zostawienia komentarza ­čĹŹ­čô«.

Znajdziecie nas na:
­čôîFacebookuÔ×í https://www.facebook.com/Eagle-World-

­čôîInstagramieÔ×í https://www.instagram.com/eagleworld….

­čôîSnapchacieÔ×í eagle.world

Je┼Ťli macie jakie┼Ť pytania, to dajcie zna─ç w komentarzach, napiszcie do nas na Facebooku lub na e-mail (eagleworld.inc@gmail.com) ­čľÉ.

Ch─Ötnych zapraszamy do wsp├│┼épracy ­čĺ¬.

Muzyka u┼╝yta w tle:
ÔץAutor: Two feet
Tytuł: Go Fu*k Yourself (Ncs REMIX)

Link do muzyki:https://www.youtube.com/watch?v=uE9NBcY7QQs

ÔץAutor: Alan Walker
Tytuł: Fade [NCS Release]

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=bM7SZ5SBzyY

ÔץAutorzy: Alan Walker
Tytuł: Force [NCS Release]

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=xshEZzpS4CQ

ÔץAutor: Kevin MacLeod
Tytuł: Sneaky Snitch (No Copyright Music)

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=7-rXQALDv-4

ÔץAutor: Welshly Arms
Tytuł: Legendary

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=Z2CZn966cUg

Importowane z Youtube Przedmioty kt├│re powinny by─ç zauwa┼╝one przed kupnem samochodu w Warszawie. Zobacz, co nasi mechanicy bior─ů pod uwag─Ö podczas inspekcji pojazdu.

Szczeg├│┼éy dotycz─ůce samochodu – Ca┼éa dokumentacja sprzedawcy jest sprawdzana, a informacje o samochodzie uzupe┼énia ekspert.

Stan zdrowia – Nasz ekspert zmierzy grubo┼Ť─ç lakieru na ka┼╝dej cz─Ö┼Ťci karoserii oraz zmierzy odst─Öpy mi─Ödzy nowymi a u┼╝ywanymi.

Czy Szk┼éo jest w dobrym stanie. – W ramach kontroli pojazdu sprawdzamy szyb─Ö pod k─ůtem uszkodze┼ä i odnotowujemy dat─Ö uszkodzenia.

Warunki o┼Ťwietleniowe – O┼Ťwietlenie pojazd├│w, w tym reflektory i tylne ┼Ťwiat┼éa, jest pod naszym ┼Ťcis┼éym nadzorem.

Stan k├│┼é i opon – Nasz specjalista okre┼Ťla, czy ko┼éa i opony mog─ů by─ç ponownie u┼╝yte. Ko┼éa i opony to dwie najwa┼╝niejsze cz─Ö┼Ťci samochodu.

Co si─Ö dzieje w komorze silnika? Nasz mechanik przeprowadzi dok┼éadn─ů kontrol─Ö p┼éyn├│w roboczych, element├│w konstrukcyjnych i osi─ůg├│w silnika pojazdu.

Wyposa┼╝enie i wn─Ötrze… Ca┼éy sprz─Öt w Warszawie b─Ödzie dok┼éadnie sprawdzany pod k─ůtem prawid┼éowego funkcjonowania.

Przejed┼║iemy si─Ö samochodem, zrobimy te┼╝ seri─Ö test├│w – Nasz specjalista przeprowadzi dok┼éadn─ů jazd─Ö pr├│bn─ů, aby upewni─ç si─Ö, ┼╝e osi─ůgi pojazdu s─ů na najwy┼╝szym poziomie.

Kontrola podwozia – Do dok┼éadnego zbadania podwozia wykorzystywana jest niezale┼╝na stacja diagnostyczna.

Diagnostyka system├│w komputerowych – Do sprawdzenia samochodu zostanie wykorzystany komputerowy test diagnostyczny.

Robienie zdj─Ö─ç w celu prowadzenia ewidencji – Podczas badania zrobimy wiele zdj─Ö─ç pojazdu zar├│wno wewn─ůtrz, jak i na zewn─ůtrz.

Sprawdzone-auto.pl zajmuje si─Ö pomoc─ů w sprawdzeniu aut przed zakupem. Zam├│w opinie i oceny aut. Sprawdzenie auta przed kupnem to pierwsza rzecz, o jakiej powinni┼Ťmy pomy┼Ťle─ç, zanim nastawimy si─Ö na jazd─Ö now─ů zdobycz─ů. Sprawdzanie samochodu z pozoru wydaje prostym tematem ale potrzebny jest mechanik specialista.

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na
Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16
Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!
Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16
Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy
JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16
┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad
Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16
Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.
Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15
Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam
Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..
Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15
Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim
wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15
Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15
Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa

10 thoughts on “Seat Altea- Recenzja [PL/ENG] ­čÜś­čöą

  1. brat ma altee 2004 2.0 tdi azv 136km. powiem wam. lepszego auta nigdy nie widzialem. brat zrobil tym silnikiem ponad 100 tysiecy. teraz ma na blacie około 260 tys i kompletnie nic nie dołozyl do niego. tzn nic sie w sliniku nie wyspało. bardzo udany silnik. a jesli chodzi o jazde.. altea bardzo ale to bardzo dobrze sie prowadzi. lepiej niz moje a3. bylem pewny ze na zakretach auto tej wysokosci slabo sie bedzie sprawdzac ale sie zdziwilem. zakrety pokonuje super. i nie rownosci wybiera dobrze.

  2. I najlepiej kupi─ç wersje 1.9 TDI z oznaczeniem bxe ­čśé­čśé­čśé Tu trzeba zwraca─ç uwag─Ö na kod silnika, przebieg w dieslu bo w Polsce ma swoje 8 ┼╝ycie ­čĄú i przebieg w 15 letnim aucie poni┼╝ej 200000 jest ci ajmniej kontrowersyjny. EGR i DPF te┼╝ solidnie da w dup─Ö nabywcy. Polacy s─ů ci─ůgle na dorobku i nie rozumiej─ů ┼╝e sprowadzony diesel jest ekstremalnie wyeksploatowany.

Dodaj komentarz

Zadzwoń!