Loading…

Sprawdzamy Auto Przed Zakupem

Mechaniki z dojazdem do Auta
Kontakt
Opel Astra G  - Recenzja/Test niemieckiego kompakta  [PL/ENG] ­čÜś­čöą

Opel Astra G – Recenzja/Test niemieckiego kompakta [PL/ENG] ­čÜś­čöą

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na

Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16

Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!

Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16

Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy

JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16

┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad

Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16

Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.

Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15

Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam

Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..

Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15

Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim

wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15

Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat

Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15

Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa



Witamy w materiale na temat Opla Astry G ­čÜś. Zach─Öcamy do subskrybowania kana┼éu, oceny filmu oraz zostawienia komentarza ­čĹŹ­čô«.

Znajdziecie nas na:
­čôîFacebookuÔ×í https://www.facebook.com/Eagle-World-372224966584857/

­čôîInstagramieÔ×í https://www.instagram.com/eagleworld….

­čôîSnapchacieÔ×í eagle.world

Je┼Ťli macie jakie┼Ť pytania, to dajcie zna─ç w komentarzach, napiszcie do nas na Facebooku lub na e-mail (eagleworld.inc@gmail.com) ­čľÉ.

Ch─Ötnych zapraszamy do wsp├│┼épracy ­čĺ¬.

Muzyka u┼╝yta w tle:
ÔץAutor: Jorge Quintero
Tytuł: 300 Violin Orchestra

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=2S6ILhEnZYE

ÔץAutorzy: Robin Schulz& David Guetta& Cheat Codes
Tytuł: Shed a light

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=vdI0JLVhdYc

ÔץAutor: E-Dubble
Tytuł: Be a king

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=AYKYvVkhIYo

ÔץAutor: Jetta
Tytu┼é: I’d Love To Change The World

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=zaheihAu2kU

Importowane z Youtube Przedmioty kt├│re powinny by─ç zauwa┼╝one przed kupnem samochodu w Warszawie. Zobacz, co nasi mechanicy bior─ů pod uwag─Ö podczas inspekcji pojazdu.

Szczeg├│┼éy dotycz─ůce samochodu – Ca┼éa dokumentacja sprzedawcy jest sprawdzana, a informacje o samochodzie uzupe┼énia ekspert.

Stan zdrowia – Nasz ekspert zmierzy grubo┼Ť─ç lakieru na ka┼╝dej cz─Ö┼Ťci karoserii oraz zmierzy odst─Öpy mi─Ödzy nowymi a u┼╝ywanymi.

Czy Szk┼éo jest w dobrym stanie. – W ramach kontroli pojazdu sprawdzamy szyb─Ö pod k─ůtem uszkodze┼ä i odnotowujemy dat─Ö uszkodzenia.

Warunki o┼Ťwietleniowe – O┼Ťwietlenie pojazd├│w, w tym reflektory i tylne ┼Ťwiat┼éa, jest pod naszym ┼Ťcis┼éym nadzorem.

Stan k├│┼é i opon – Nasz specjalista okre┼Ťla, czy ko┼éa i opony mog─ů by─ç ponownie u┼╝yte. Ko┼éa i opony to dwie najwa┼╝niejsze cz─Ö┼Ťci samochodu.

Co si─Ö dzieje w komorze silnika? Nasz mechanik przeprowadzi dok┼éadn─ů kontrol─Ö p┼éyn├│w roboczych, element├│w konstrukcyjnych i osi─ůg├│w silnika pojazdu.

Wyposa┼╝enie i wn─Ötrze… Ca┼éy sprz─Öt w Warszawie b─Ödzie dok┼éadnie sprawdzany pod k─ůtem prawid┼éowego funkcjonowania.

Przejed┼║iemy si─Ö samochodem, zrobimy te┼╝ seri─Ö test├│w – Nasz specjalista przeprowadzi dok┼éadn─ů jazd─Ö pr├│bn─ů, aby upewni─ç si─Ö, ┼╝e osi─ůgi pojazdu s─ů na najwy┼╝szym poziomie.

Kontrola podwozia – Do dok┼éadnego zbadania podwozia wykorzystywana jest niezale┼╝na stacja diagnostyczna.

Diagnostyka system├│w komputerowych – Do sprawdzenia samochodu zostanie wykorzystany komputerowy test diagnostyczny.

Robienie zdj─Ö─ç w celu prowadzenia ewidencji – Podczas badania zrobimy wiele zdj─Ö─ç pojazdu zar├│wno wewn─ůtrz, jak i na zewn─ůtrz.

Sprawdzone-auto.pl zajmuje si─Ö pomoc─ů w sprawdzeniu aut przed zakupem. Zam├│w opinie i oceny aut. Sprawdzenie auta przed kupnem to pierwsza rzecz, o jakiej powinni┼Ťmy pomy┼Ťle─ç, zanim nastawimy si─Ö na jazd─Ö now─ů zdobycz─ů. Sprawdzanie samochodu z pozoru wydaje prostym tematem ale potrzebny jest mechanik specialista.

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na
Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16
Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!
Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16
Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy
JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16
┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad
Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16
Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.
Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15
Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam
Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..
Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15
Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim
wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15
Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15
Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa

29 thoughts on “Opel Astra G – Recenzja/Test niemieckiego kompakta [PL/ENG] ­čÜś­čöą

  1. Twierdz─ůc ┼╝e ten silnik jest najlepsz─ů opcj─ů chyba nie Wiesz co m├│wisz (w przypadku benzyny mo┼╝e tak) ale ┼╝aden pozosta┼éy silnik nie przebije 1.7 isuzu – praktycznie bezawaryjny

  2. Ja niedawno kupi┼éem asterke 1.4 twinport 90 KM Hatchback z przebiegiem 85 tys. Wszystko by┼éo dbane po poprzednikach i wgl je┼╝d┼╝─Ö ju┼╝ miesi─ůc tym autem , a ju┼╝ 3tys km zrobi┼éem spokojnie.Jestem bardzo zadowolony
    Z opinii wiem, ┼╝e to prawie, ┼╝e bezawaryjne auto i s─ů tanie cz─Ö┼Ťci zamienne, z moim si─Ö nic nie dzieje p├│ki co ­čśé i oby tak zosta┼éo.
    Jedyny minus to chyba rzeczywi┼Ťcie s┼éaba wentylacja bo szyby do┼Ť─ç szybko paruj─ů jak jest zimniej i trzeba nieco poczeka─ç, a┼╝ si─Ö odparuja, m├│wi─ůc kr├│tko mo┼╝na rozwi─ůza─ç ten problem ┼éatwo. Polecam te samochody

  3. Mia┼éem mo┼╝liwo┼Ť─ç por├│wnania – Opel Astra 2 i Fiat Punto 2. Podobny bud┼╝et ok. 10k. Autka gara┼╝owane pod chmurk─ů, obydwa od 2giego w┼éa┼Ťciciela. Przebieg ok. 160k. Szok na stacji diagnostycznej czyli wycieczka pod pod┼éog─Ö – Fiacik mia┼é zdrowsze blachy. Te z Opla to chyba s─ů robione z: taczka Fe + taczka kociego g├│wna.

  4. Je┼Ťli wchodzisz czasem na ten filmik, kupuje astr─Ö za 3500 i wiem ┼╝e nie spodziewam si─Ö n├│wki z salonu, ale czy mog─Ö mie─ç jak─ů┼Ť gwarancj─Ö ┼╝e przynajmniej powa┼╝niejsze rzeczy nie b─Öd─ů si─Ö psu┼éy?
    Kupuje astre rocznik 2002 1.6 benzyna 16v plus gaz

  5. Jestem szcz─Ö┼Ťliwym posiadaczem Astry G z 2003 r. Potwierdzam, ┼╝e o┼Ťmiozaworowy silnik 1,6 to mistrzostwo ┼Ťwiata. Mam wra┼╝enie, ┼╝e jest on stworzony do lpg. Wed┼éug mnie jest to najlepszy silnik w stajni Opla ;p Na liczniku mam przejechanych ponad 400 tys. km i praktycznie od nowo┼Ťci w lpg ­čÖé Nie przeprowadza┼éem ┼╝adnych napraw silnika, skrzyni bieg├│w czy sprz─Ög┼éa. Opr├│cz niskiej awaryjno┼Ťci, do zalet zalicz─Ö te┼╝ niskie koszty eksploatacji. Jedyny problem to ten z rud─ů szmat─ů, ale ten typ tak ma ;p. Nigdy mnie nie zawi├│d┼é. Wsiadasz i jedziesz. Dla mnie to najlepszy samoch├│d ┼Ťwiata. Ci─Ö┼╝ko b─Ödzie mi si─Ö z nim rozsta─ç, bo wiem, ┼╝e lepszego ju┼╝ nie znajd─Ö.

  6. Przez 11 lat nie przesz┼éa liftingu, bo tylko przez sze┼Ť─ç by┼éa produkowana jako bie┼╝─ůca generacja. Kolejne pi─Ö─ç by┼éa klepana jako przestarza┼éy, oskubany z wyposa┼╝enia samoch├│d dla obywateli motoryzacyjnych kraj├│w trzeciego ┼Ťwiata.

  7. Mama tak─ů Astr─Ö z 2004 roku. Cz─Ö┼Ťci tanie, je┼║dzi, skr─Öca i hamuje – praktycznie bezawaryjne. Motor 1.4 z14xe prawie nie bierze w og├│le oleju. Spalanie gazu 8 litr├│w przy spokojnej je┼╝dzie. Jest ekonomicznie, trzeci bieg do┼Ť─ç dobrze ci─ůgnie do przodu. Maksymalny moment obrotowy ustawiony przy 4000 ty┼Ť obrot├│w co pozwala wkreca─ç silnik na wi─Öksze obroty bez spadku mocy. Pr─Ödko┼Ť─ç 130 km/h przy 4000ty┼Ť obrot├│w na 5 biegu. Jak si─Ö w┼é─ůczy klim─Ö, du┼╝y spadek mocy, nie ma wyprzedzania praktycznie – to taka ma┼éa uci─ů┼╝liwo┼Ť─ç. Astry posiadaj─ů problem z wentylacja – zaparowane szyby ale mo┼╝na to w ┼éatwy spos├│b rozwi─ůza─ç. Polecam te ekonomiczne, praktycznie bezawaryjne autko.

  8. Kupi┼éem moj─ů 4 lata temu. Rocznik 2004 za 8,5K, zrobi┼éem blach─Ö tam gdzie ja ruda bra┼éa, remont silnika, z wymian─ů pier┼Ťcieni, panewek, rozrz─ůdu, usczelek i sprz─Ög┼éa, hamulce i przewody hamulcowe i jeszcze par─Ö innych rzeczy. W sumie wyda┼éem dodatkowo jakie┼Ť 10K. I wiecie co? Wcale nie ┼╝a┼éuj─Ö.

  9. Ja mam identyko tyle ┼╝e NJOY z 2002 roku za 4800 z┼é kupi┼éem w stanie prawie jak twoja , jest to moja 2 astra w rodzinie , ┼╝ona ma zielon─ů 1.6 16V z 99 roku A ja srebrna t─ů 1.6 8v , mam ja oko┼éo 1.5 roku i jak na razie zrobi┼éem 1 ty┼Ť km bo to taki 2 w├│z w domu i jest Super

Dodaj komentarz

Zadzwoń!