Loading…

Sprawdzamy Auto Przed Zakupem

Mechaniki z dojazdem do Auta
Kontakt
Silnik 1.6 Ti-VCT Ford - recenzja [PL/ENG] ­čÜś­čöą

Silnik 1.6 Ti-VCT Ford – recenzja [PL/ENG] ­čÜś­čöą

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na

Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16

Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!

Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16

Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy

JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16

┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad

Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16

Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.

Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15

Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam

Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..

Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15

Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim

wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15

Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat

Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15

Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa



Witamy w materiale na temat silnika 1.6 Ti-VCT produkcji Forda ­čÜś. Zach─Öcamy do subskrybowania kana┼éu, oceny filmu oraz zostawienia komentarza ­čĹŹ­čô«.

Znajdziecie nas na:
­čôîFacebookuÔ×í https://www.facebook.com/Eagle-World-372224966584857/

­čôîInstagramieÔ×í https://www.instagram.com/eagleworld….

­čôîSnapchacieÔ×í eagle.world

Je┼Ťli macie jakie┼Ť pytania, to dajcie zna─ç w komentarzach, napiszcie do nas na Facebooku lub na e-mail (eagleworld.inc@gmail.com) ­čľÉ.

Ch─Ötnych zapraszamy do wsp├│┼épracy ­čĺ¬.

Muzyka u┼╝yta w tle:
ÔץAutor: Robin Hustin x TobiMorrow
Tytuł: Light It Up (feat Jex) (NCS Release)

Link do utworu: https://www.youtube.com/watch?v=bdE_SyHad90

ÔץAutor: Daniel Robinson
Tytu┼é: Higher n’ Higher (Instrumental Version)

Link do utworu: https://www.youtube.com/watch?v=u6niyW97ldg

ÔץAutor: Jo Cohen& Sex Whales
Tytuł: We Are (NCS Release)

Link do utworu: https://www.youtube.com/watch?v=C6IaUMAg3Dc

Importowane z Youtube Przedmioty kt├│re powinny by─ç zauwa┼╝one przed kupnem samochodu w Warszawie. Zobacz, co nasi mechanicy bior─ů pod uwag─Ö podczas inspekcji pojazdu.

Szczeg├│┼éy dotycz─ůce samochodu – Ca┼éa dokumentacja sprzedawcy jest sprawdzana, a informacje o samochodzie uzupe┼énia ekspert.

Stan zdrowia – Nasz ekspert zmierzy grubo┼Ť─ç lakieru na ka┼╝dej cz─Ö┼Ťci karoserii oraz zmierzy odst─Öpy mi─Ödzy nowymi a u┼╝ywanymi.

Czy Szk┼éo jest w dobrym stanie. – W ramach kontroli pojazdu sprawdzamy szyb─Ö pod k─ůtem uszkodze┼ä i odnotowujemy dat─Ö uszkodzenia.

Warunki o┼Ťwietleniowe – O┼Ťwietlenie pojazd├│w, w tym reflektory i tylne ┼Ťwiat┼éa, jest pod naszym ┼Ťcis┼éym nadzorem.

Stan k├│┼é i opon – Nasz specjalista okre┼Ťla, czy ko┼éa i opony mog─ů by─ç ponownie u┼╝yte. Ko┼éa i opony to dwie najwa┼╝niejsze cz─Ö┼Ťci samochodu.

Co si─Ö dzieje w komorze silnika? Nasz mechanik przeprowadzi dok┼éadn─ů kontrol─Ö p┼éyn├│w roboczych, element├│w konstrukcyjnych i osi─ůg├│w silnika pojazdu.

Wyposa┼╝enie i wn─Ötrze… Ca┼éy sprz─Öt w Warszawie b─Ödzie dok┼éadnie sprawdzany pod k─ůtem prawid┼éowego funkcjonowania.

Przejed┼║iemy si─Ö samochodem, zrobimy te┼╝ seri─Ö test├│w – Nasz specjalista przeprowadzi dok┼éadn─ů jazd─Ö pr├│bn─ů, aby upewni─ç si─Ö, ┼╝e osi─ůgi pojazdu s─ů na najwy┼╝szym poziomie.

Kontrola podwozia – Do dok┼éadnego zbadania podwozia wykorzystywana jest niezale┼╝na stacja diagnostyczna.

Diagnostyka system├│w komputerowych – Do sprawdzenia samochodu zostanie wykorzystany komputerowy test diagnostyczny.

Robienie zdj─Ö─ç w celu prowadzenia ewidencji – Podczas badania zrobimy wiele zdj─Ö─ç pojazdu zar├│wno wewn─ůtrz, jak i na zewn─ůtrz.

Sprawdzone-auto.pl zajmuje si─Ö pomoc─ů w sprawdzeniu aut przed zakupem. Zam├│w opinie i oceny aut. Sprawdzenie auta przed kupnem to pierwsza rzecz, o jakiej powinni┼Ťmy pomy┼Ťle─ç, zanim nastawimy si─Ö na jazd─Ö now─ů zdobycz─ů. Sprawdzanie samochodu z pozoru wydaje prostym tematem ale potrzebny jest mechanik specialista.

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na
Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16
Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!
Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16
Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy
JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16
┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad
Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16
Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.
Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15
Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam
Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..
Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15
Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim
wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15
Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15
Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa

11 thoughts on “Silnik 1.6 Ti-VCT Ford – recenzja [PL/ENG] ­čÜś­čöą

  1. Witam
    Pacjent Fokus Mk2 1.6Ti-vct 115km 2009r 187988km nalotu.
    Ot├│┼╝ nie wa┼╝ne czy na zimnym czy na rozgrzanym s┼éycha─ç jest klepanie podobne co na filmiku. Pytanie jest czy to normalne??? Je┼╝eli nie to gdzie m├│g┼ébym zacz─ů─ç poszukiwania.

  2. Posiadam Mondeo MK4 z t─ů jednostk─ů 125KM.
    Kultura pracy na zimnym silniku to tragedia klekot do┼Ť─ç g┼éo┼Ťny, ale po rozgrzaniu cichnie ca┼ékowicie.
    Przebieg 230tys i oleju nie bierze od wymiany do wymiany. Z silnikiem nie miałem problemów. Duży plus ta jednostka w Mondeo nie posiada koła dwumasowego.

  3. Wady tego silnika to s┼éaba kultura pracy , szczeg├│lnie na zimnym No i jest do┼Ť─ç s┼éaby . Pob├│r oleju przy 200.000 km. powinien da─ç do my┼Ťlenia , albo kiepski olej ,albo przebieg ??? Og├│lnie silnik warty polecenia, szczeg├│lnie wersje benzynowe 1.6 105 KM . Wersja 125 KM te┼╝ nie jest z┼éa , ale posiada podw├│jny katalizator i 4 sondy lambda.

  4. mam Focusa mk2 1.6 tivct 115 KM z 2010. Silnik prawie 200 ty┼Ť najechane i jak na razie odpuka─ç ┼╝adnych problem├│w i awarii. Oleju 5w30 bierze od wymiany do wymiany (10ty┼Ť km) oko┼éo 0,5 litra

  5. Silnik mam w wersji 125KM. Przejechane 110.000 km. Rozrz─ůd wymieni┼éem przy 100.000 km. Na razie usterek brak, oleju wcale nie bierze, ale nie katuj─Ö go i wymiany oleju co 10.000.

Dodaj komentarz

Zadzwoń!