Loading…

Sprawdzamy Auto Przed Zakupem

Mechaniki z dojazdem do Auta
Kontakt
Fiat 126p (Maluch) - Recenzja/Test ikony polskiej motoryzacji [PL/ENG] ­čÜś­čöą­čĺú

Fiat 126p (Maluch) – Recenzja/Test ikony polskiej motoryzacji [PL/ENG] ­čÜś­čöą­čĺú

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na

Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16

Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!

Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16

Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy

JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16

┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad

Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16

Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.

Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15

Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam

Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..

Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15

Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim

wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15

Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat

Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15

Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa



Witamy w materiale na temat Fiata 126p (Malucha) ­čÜś. Zach─Öcamy do subskrybowania kana┼éu, oceny filmu oraz zostawienia komentarza ­čĹŹ­čô«.

Znajdziecie nas na:
­čôîFacebookuÔ×í https://www.facebook.com/Eagle-World-372224966584857/

­čôîInstagramieÔ×í https://www.instagram.com/eagleworld….

­čôîSnapchacieÔ×í eagle.world

Je┼Ťli macie jakie┼Ť pytania, to dajcie zna─ç w komentarzach, napiszcie do nas na Facebooku lub na e-mail (eagleworld.inc@gmail.com) ­čľÉ.

Ch─Ötnych zapraszamy do wsp├│┼épracy ­čĺ¬.

Muzyka u┼╝yta w tle:
ÔץAutor: Two feet
Tytuł: Go Fu*k Yourself (Ncs REMIX)

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=uE9NBcY7QQs

ÔץAutor: Alan Walker
Tytuł: Spectre [NCS Release]

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=AOeY-nDp7hI

ÔץAutor: Janji
Tytuł: Heroes Tonight (feat. Johnning) [NCS Release]

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=3nQNiWdeH2Q

ÔץAutor: Grand Theft Auto V
Tytuł: Custom Theme Song

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=tS6Ff8rlI7E

ÔץAutor: Welshly Arms
Tytuł: Legendary

Link do muzyki: https://www.youtube.com/watch?v=Z2CZn966cUg

Importowane z Youtube Przedmioty kt├│re powinny by─ç zauwa┼╝one przed kupnem samochodu w Warszawie. Zobacz, co nasi mechanicy bior─ů pod uwag─Ö podczas inspekcji pojazdu.

Szczeg├│┼éy dotycz─ůce samochodu – Ca┼éa dokumentacja sprzedawcy jest sprawdzana, a informacje o samochodzie uzupe┼énia ekspert.

Stan zdrowia – Nasz ekspert zmierzy grubo┼Ť─ç lakieru na ka┼╝dej cz─Ö┼Ťci karoserii oraz zmierzy odst─Öpy mi─Ödzy nowymi a u┼╝ywanymi.

Czy Szk┼éo jest w dobrym stanie. – W ramach kontroli pojazdu sprawdzamy szyb─Ö pod k─ůtem uszkodze┼ä i odnotowujemy dat─Ö uszkodzenia.

Warunki o┼Ťwietleniowe – O┼Ťwietlenie pojazd├│w, w tym reflektory i tylne ┼Ťwiat┼éa, jest pod naszym ┼Ťcis┼éym nadzorem.

Stan k├│┼é i opon – Nasz specjalista okre┼Ťla, czy ko┼éa i opony mog─ů by─ç ponownie u┼╝yte. Ko┼éa i opony to dwie najwa┼╝niejsze cz─Ö┼Ťci samochodu.

Co si─Ö dzieje w komorze silnika? Nasz mechanik przeprowadzi dok┼éadn─ů kontrol─Ö p┼éyn├│w roboczych, element├│w konstrukcyjnych i osi─ůg├│w silnika pojazdu.

Wyposa┼╝enie i wn─Ötrze… Ca┼éy sprz─Öt w Warszawie b─Ödzie dok┼éadnie sprawdzany pod k─ůtem prawid┼éowego funkcjonowania.

Przejed┼║iemy si─Ö samochodem, zrobimy te┼╝ seri─Ö test├│w – Nasz specjalista przeprowadzi dok┼éadn─ů jazd─Ö pr├│bn─ů, aby upewni─ç si─Ö, ┼╝e osi─ůgi pojazdu s─ů na najwy┼╝szym poziomie.

Kontrola podwozia – Do dok┼éadnego zbadania podwozia wykorzystywana jest niezale┼╝na stacja diagnostyczna.

Diagnostyka system├│w komputerowych – Do sprawdzenia samochodu zostanie wykorzystany komputerowy test diagnostyczny.

Robienie zdj─Ö─ç w celu prowadzenia ewidencji – Podczas badania zrobimy wiele zdj─Ö─ç pojazdu zar├│wno wewn─ůtrz, jak i na zewn─ůtrz.

Sprawdzone-auto.pl zajmuje si─Ö pomoc─ů w sprawdzeniu aut przed zakupem. Zam├│w opinie i oceny aut. Sprawdzenie auta przed kupnem to pierwsza rzecz, o jakiej powinni┼Ťmy pomy┼Ťle─ç, zanim nastawimy si─Ö na jazd─Ö now─ů zdobycz─ů. Sprawdzanie samochodu z pozoru wydaje prostym tematem ale potrzebny jest mechanik specialista.

Sprawdzenie Przed Zakupem Auta, Quada, Motor├│wki itp.. Mechanik z Dojazdem do Sprz─Ötu! Mechanik z Dojazdem w Warszawie! Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Posiadamy 10 mobilnych mechanik├│w w Warszawie
+ Sie─ç Warsztat├│w Samochodowych

Mobilny Elektryk
+48 570 933 114 

Zaj─Öte dzwo┼ä dalej! ÔČç´ŞĆ

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 512 149 689

Nasza firma by┼éa widziana mi─Ödzy innymi w:

DOSKONAŁA
137 opinii na
Agnieszka Gańska
Agnieszka Gańska
2023-02-16
Mia┼éam problem z przedni─ů szyb─ů, nie chcia┼éa si─Ö otwiera─ç. Mobilny mechanik naprawi┼é usterk─Ö szybko i za rozs─ůdn─ů cen─Ö. Polecam!
Kamil Pppo
Kamil Pppo
2023-02-16
Polecam, ┼Ťwietny fachowiec. Zna si─Ö na tej pracy
JOHNDEERE team
JOHNDEERE team
2023-02-16
┼Ťwietny mechanik, zawsze korzystam tylko tutaj, bez wad
Gabriela ┼╗ywica
Gabriela ┼╗ywica
2023-02-16
Najlepszy mechanik, jakiego do tej pory spotka┼éam, a ceny s─ů zadowalaj─ůce. Gor─ůco polecam.
Wiktor Lisicki
Wiktor Lisicki
2023-02-15
Usługa wykonana bardzo dobrze i szybko. Cena tez bardzo dobra.Polecam
Eryk Witkowski
Eryk Witkowski
2023-02-15
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi naprawy. Miła obsługa. Napewno tam wrócę..
Wiktoria Liczba
Wiktoria Liczba
2023-02-15
Wyskoczy┼é mi b┼é─ůd w samochodzie zadzwoni┼éem przyjecha┼é pan naprawi┼é usterk─Ö w pare minut polecam wszystkim
wiktor wicek
wiktor wicek
2023-02-15
Przyjechałem wymienić akumulator pracownik mi wszystko fajnie doradził polecam ten warsztat
Paweł Lewandowski
Paweł Lewandowski
2023-02-15
Polecam ten warsztat szybko i sprawnie wymienili mi elektryk─Ö w samochodzie

Mobilny Mechanik i Elektryk Warszawa i okolice ÔÇô Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mobilny Mechanik Warszawa
+48 570 933 114

Mobilny Elektryk
+48 512 149 689

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanika ÔÇô Diagnostyka ÔÇô Elektryka Samochodowa ÔÇô Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Sprawdzenie Pojazd├│w dojazd do 30 min!

Posiadamy Mechanika z dojazdem w Warszawie i okolicach!

+Quady, sprawdzenie skutera wodnego, jacht├│w, motor├│wki, motocykli, mini koparki oraz koparki, sprz─Ötu budowlanego, silnik├│w spalinowych oraz elektrycznych

Mechanik+48 570 933 114

Nasza firma oferuje opcje Mechanika z Dojazdem w Warszawie!

Mechanik kt├│ry sprawdzi dla ciebie: Mechanike Samochodow─ů, Sprawdzenie Dok┼éadne Elektryki Samochodowej, Mechanik i Diagnostyka na miejscu, Diesel, LPG, Hybrydy, Elektryczne, Adblue.

Najtaniej w Warszawie!

Naprawa Quad├│w, Motocykli i Koparek oraz Skuter├│w Wodnych Warszawa!

Najtaniej w Warszawie! Zobacz nasze inne Usługi:

Naprawa Quad├│w, Naprawa Motocykli, Naprawa Jacht├│w, Naprawa Koparek, Mobilny Mechanik, Mechanik z Dojazdem, Regeneracji Baterii Hybrydowej, Naprawa Samochod├│w Elektrycznych, Usuwanie AdBlue, Serwis Motocyklowy Warszawa, Warsztat Samochodowy Warszawa – Mechanik i Warsztat.

Warsztat Mechaniki, Elektryki Samochodowej, Mechanik Diagnostyka, Mechanika Samochodowa Diesel, LPG, oraz Serwis Samochodowy i naprawa silnik├│w samochodowych. Bardzo skuteczne i polecane dok┼éadne Sprawdzanie auta przed kupnem Warszawa, Sprawdzanie samochodu przed kupnem Warszawa

14 thoughts on “Fiat 126p (Maluch) – Recenzja/Test ikony polskiej motoryzacji [PL/ENG] ­čÜś­čöą­čĺú

  1. Spalanie benzyny mega du┼╝e oko┼éo 6 litr├│w na 100 kilometr├│w pami─Ötajmy ┼╝e to silnik o pojemno┼Ťci 650 ccm nie jak VW np 1600 ccm a spalanie 7 czy nawet 8 litr├│w maluch jest dramatycznym wytworem. Mo┼╝e i kochany bo taki ma┼éy ┼Ťmieszny ale jego produkcja powinna zako┼äczy─ç si─Ö w latach 60 tych.

  2. MIa┼éem 3 Maluchy: 1988, 1990 i 1995. Ka┼╝dy m┼éodszy by┼é gorszy od poprzedniego. Najbardziej sypa┼é si─Ö '95. By┼é tak fatalnie polakierowany ┼╝e przed up┼éywem 24 miesi─Öcy od daty produkcji zd─ů┼╝y┼éem zg┼éosi─ç go na reklamacyjne lakierowanie … Z kolei, fajne by┼éo to ┼╝e stuningowanie silnika, cho─çby nieznaczne (kilka koni), ju┼╝ by┼éo odczuwalne. To by┼éo pi─Ökne jak Maluszek odwdzi─Öcza┼é si─Ö dynamik─ů – ju┼╝ po niewielkich przer├│bkach ­čÖé Pamietam te wieczory sp─Ödzone na polerowaniu gardzieli w ga┼║niku, skrzyde┼éka uchylnego, rurki emulsyjnej i innych dupereli … Ech to by┼éy czasy

  3. Moja babcia je┼║dzi┼éa jednym z ostatnich, takim zielonym, brzydkim bardzo. Kupi┼éa go jako nowego, bodaj┼╝e w 2000 roku (serio, kto┼Ť┬ákupowa┼é wtedy nowe maluchy? xD). Wycie tego silnika rozpoznam wsz─Ödzie – je┼║dzi┼éo si─Ö┬ádo szko┼éy na tylnej kanapie.
    Jako dziecko jako┼Ť┬áby┼éem w stanie zmie┼Ťci─ç┬ási─Ö┬áz ty┼éu, ale jak si─Ö┬ápodros┼éo nieco (ok. 12 lat) miejsca stawa┼éo si─Ö┬ádramatycznie ma┼éo. Dodam, ┼╝e jestem raczej niskim cz┼éowiekiem xD
    Og├│lnie jak wiadomo – do tego auta jakim┼Ť┬ácudem wchodzi┼éo wszystko. Dzisiaj w pasata B5 w kombi trzyosobowa rodzina ledwo si─Ö mie┼Ťci, kiedy┼Ť taki ma┼éy pi┼║dzik wystarcza┼é.

    Awaryjno┼Ť─ç wysoka, naprawy ┼éatwe – w skr├│cie tak mo┼╝na opisa─ç malucha. Zasadniczo ta konstrukcja nie nale┼╝a┼éa do przesadnie trwa┼éych : nasza, gara┼╝owana po 15 latach by┼éa mocno pordzewia┼éa.
    Mam rok starszego yarisa (1999) i jest w du┼╝o lepszym stanie.

  4. Moja mama mia┼éa 3 czerwonego jeszcze na metalach, bia┼éego 650 i pomara┼äczowego el, m├│j tata niebieskiego FL, moja ciocia ┼╝├│┼étego happy enda i m├│j wujek ma do dzi┼Ť zielonego

  5. OMG, nie spodziewa┼éem si─Ö tego pojazdu tutaj… widoczna wersja po ost. modernizacji jest dla mnie przepi─Ökna (najlepsze moim zdaniem s─ů: deska rozdzielcza i wewn─Ötrzne obicie drzwi), tj. modele z lat 1976 – 85! ­čśü Co nast─Öpne, poldek Caro + (1997-02)? ­čśĆ Niestety, zosta┼éa podana b┼é─Ödna informacja, a mianowicie: Seat 133 to by┼é klon wi─Ökszego fiata czyli modelu 127… a mojego wspominam niezadobrze, by┼é to ohydny BIS (1988) w kolorze zgni┼éozielonym! Ôś╣­čĄô

Dodaj komentarz

Zadzwoń!